Ελεύθερος ο οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε ο άτυχος 31χρονος ηθοποιός

>> 2/12/08

Ελεύθερος αφέθηκε με εντολή Εισαγγελέα ο οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε τα ξημερώματα (02/12) στη διασταύρωση της Λεωφόρου Αμαλίας με την οδό Ξενοφώντος στο Σύνταγμα, η μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 31χρονος ηθοποιός Κωνσταντίνος Παπαχρόνης, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνελήφθη από την Τροχαία Αθηνών και παραπέμφθηκε με την αυτόφωρη διαδικασία με την κατηγορία της ανθρωποκτονία από αμέλεια.
Στις 04.00 τα ξημερώματα της Τρίτης (02/12) ο Κωνσταντίνος Παπαχρόνης οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του επί του λεωφορειοδρόμου της Αμαλίας με κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Συγγρού, κινούμενος κανονικά, όταν η μηχανή του συγκρούστηκε με ΙΧ ο οδηγός του οποίου έστριψε αριστερά από την Λεωφόρο Αμαλίας προκειμένου να μπει στην οδό Ξενοφώντος.

Τα δύο τροχοφόρα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα το δίκυκλο του ηθοποιού να ανατραπεί. Ο ηθοποιός αν και φορούσε πλήρη εξάρτυση μοτοσικλετιστή και κράνος, κατά την πτώση, τραυματίστηκε σοβαρά στον αυχένα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του. Στο Γενικό Κρατικό Αθηνών όπου μεταφέρθηκε, οι γιατροί διαπίστωσαν απλά το θάνατό του.

cosmo

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP