Sex Video στην ιστοσελίδα του Ομπάμα !

>> 12/2/09

Η ΑΛΛΑΓΗ όντως ήρθε στις ΗΠΑ μετά την ορκωμοσία του Ομπάμα! Μια αλλαγή... ροζ, αλλά επικίνδυνη, επειδή μεταδίδει ιούς! Μπερδευτήκατε έτσι; Να σας εξηγήσω αμέσως. Θύμα χάκερ έπεσε πριν από λίγες ημέρες το επίσημο site του Μπαράκ Ομπάμα!

Οι χάκερ εκμεταλλεύτηκαν τη δυνατότητα που δίνει ο ιστότοπος στους Αμερικανούς πολίτες να εγγράφονται μέλη και να αναφέρουν γραπτώς στον πρόεδρο τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά, και ανέβασαν βίντεο, που φαινομενικά μοιάζει να προέρχεται από το youtube με μήνυμα τάχα του Ομπάμα. Μόνο που το συγκεριμένο βίντεο είχε πορνογραφικό περιεχόμενο.

Και καλά μέχρι εδώ! Μαζί με το βίντεο όμως, οι ανυποψίαστοι περίεργοι που το έβλεπαν, έπαιρναν δωράκι και κακόβουλο λογισμικό, που μπλόκαρε τα pc τους. Δεν είναι η πρώτη φορά που το site του Ομπάμα δέχεται επίθεση χάκερ! Στο παρελθόν, άγνωστοι είχαν καταφέρει να συνδέσουν τη διεύθυνση του Ομπάμα με το site της Χίλαρι Κλίντον. Πληκτρολογούσατε δηλαδή τη διεύθυνση που οδηγούσε στο site του Μπαράκ, και βλέπατε μπροστά σας τη Χίλαρι!

enet.gr

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP