Sex video, βιασμοί στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Αλγέρι

>> 22/2/09

Ορατός είναι ο κίνδυνος νέας έκρηξης οργής του αραβικού κόσμου κατά των Αμερικανών, καθώς υπάρχουν καταγγελίες ότι ο σταθμάρχης της CIA στην Αλγερία νάρκωσε και βίασε μουσουλμάνες γυναίκες.

Η είδηση πιθανόν να αποτελέσει τροχοπέδη στις προσπάθειες του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα να βελτιώσει τις σχέσεις των ΗΠΑ με το μουσουλμανικό κόσμο, αναφέρουν το Σάββατο οι αλγερινές εφημερίδες.

"Σεξ, βιασμός και βίντεο στην πρεσβεία των ΗΠΑ στο Αλγέρι είναι ο πρωτοσέλιδος τίτλος της γαλλόφωνης εφημερίδας El Watan, η οποία έχει τη μεγαλύτερη επιρροή στη χώρα.

Η αμερικανική κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι ο επικεφαλής της CIA στο Αλγέρι έχει επιστρέψει στην Ουάσινγκτον και ότι το υπουργείο Δικαιοσύνης διεξάγει έρευνα για τις καταγγελίες.

"Η διπλωματία της απαγωγής, του βιασμού, του τρόμου και της κατασκοπείας", έγραψε η αραβόφωνη Eshorouk, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Αλγερίας.

Οι αλγερινές εφημερίδες σήμερα δημοσίευσαν τη φωτογραφία του κατηγορούμενου και λεπτομέρειες για τη δουλειά του στο Αλγέρι και τις προηγούμενες αποστολές του στην Αίγυπτο και το Αφγανιστάν.

Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC μετέδωσε πρώτο ότι δύο αλγερινές κατήγγειλαν ότι, σε ξεχωριστά περιστατικά, ναρκώθηκαν και κακοποιήθηκαν σεξουαλικά από τον αξιωματούχο της CIA, στην επίσημη κατοικία του, το Σεπτέμβριο του 2007 και το Φεβρουάριο του 2008.

skai.gr

2 σχόλια:

Ανώνυμος 22 Δεκεμβρίου 2009 στις 6:30 μ.μ.  

Η Ελλαδα ειναι μια επικινδινη χωρα

sportingbet.gr-live στοιχημα 28 Ιανουαρίου 2010 στις 8:05 μ.μ.  

με 1κλικ 30 ευρω μπονους

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP