Στήθος με στήθος για τη «ροζ Χρυσή Μπάλα»

>> 23/11/08

Η κούρσα για τη «Χρυσή Μπάλα» στους άνδρες είναι για... δύο. Κριστιάνο Ρονάλντο εναντίον Λιονέλ Μέσι. Αυτοί είναι τα φαβορί για τον τίτλο του καλύτερου ποδοσφαιριστή της χρονιάς.

Μια άλλη ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη, όμως, είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα και έχει περισσότερους διεκδικητές. Η «ροζ - Χρυσή Μπάλα» που διοργανώνει η ισπανική ιστοσελίδα sport.es και αναδεικνύει την κορυφαία συνοδό-σύζυγο-φίλη κάποιου εκ των κορυφαίων ποδοσφαιριστών των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Μέχρι στιγμής έχουν ψηφίσει 175.000 επισκέπτες, ωστόσο το τοπίο δεν αναμένεται να ξεκαθαρίσει πριν από τις 6 Δεκεμβρίου (προπορεύονται οι Σϊριο, Αντερσον και Λους), οπότε και θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα. Οι 10 φιναλίστ που προέκυψαν από παλαιότερες ψηφοφορίες της ιστοσελίδας και παλεύουν στήθος με στήθος για τον τίτλο της κορυφαίας είναι οι παρακάτω:

▪ Βάντα Νάρα: Η σύζυγος του ποδοσφαιριστή Μάξι Λόπεζ είναι μοντέλο, 19 ετών, από την Αργεντινή. Συμμετέχει στο δημοφιλές σόου της πατρίδας της «Πατινάζ για ένα όνειρο». Είχε περάσει στο παρελθόν από το... κρεβάτι του Ντιέγκο Μαραντόνα. Αναδείχθηκε «Μις Φεβρουάριος» με 33%.

▪ Ρομανέλα Αμάτο: Μόλις 16 ετών, η αρραβωνιαστικιά του Χαβιέ Σαβιόλα της Ρεάλ προέρχεται από την Αργεντινή. Εκανε τα πρώτα της βήματα στην πασαρέλα στα 14. Ηταν «Μις Μάρτιος» με 36%, ενώ πριν από το «κουνελάκι» της Ρεάλ είχε στο... στόχαστρό της τον Πάμπλο Αϊμάρ της Μπενφίκα.

▪ Ρεμπέκα Λους: Στα 31 της διεκδικεί τον τίτλο. Είχε σημαδέψει το πέρασμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ από τη Μαδρίτη. Αγγλίδα γεννημένη στην Ισπανία, παραλίγο να διαλύσει το γάμο του «Μπεκς» με τη Βικτόρια.

▪ Ντανιέλα Τσικαρέλι: Μπορεί να έχει πιάσει τα 30, αλλά παραμένει πανέμορφη. Η Βραζιλιάνα καλλονή ήταν μία από τις συζύγους του Ρονάλντο στο παρελθόν, χώρισαν έπειτα από 86 ημέρες γάμου. Αναδείχθηκε «Μις Μάιος» με ποσοστό 33%.

▪ Οξάνα Αντερσον: Γεννημένη πριν από 20 χρόνια στη Ρωσία, είναι η σύζυγος του ποδοσφαιριστή Κριστιάν Βίλχεμσον. Εχει καταγωγή από τη Σουηδία. Πάτησε πρώτη φορά σε σουηδικό έδαφος όταν έγινε 12 ετών. Με ποσοστό ρεκόρ 50% ήταν «Μις Ιούνιος».

▪ Βανέσα Καρμπόνε: Τρίτη εκπρόσωπος της Αργεντινής στο «top 10». Πρόκειται για την «Playmate 2007». Ακολουθεί τον Κάρλος Τέβες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατά πόδας. Βρέθηκε μάλιστα και στις εξέδρες του «Χάμπντεν Παρκ» για να δει τον αγώνα της Αργεντινής με τη Σκοτία.

▪ Σιλβί Μάις: Η... μικρή Ολλανδέζα σύζυγος του Φαν ντερ Φάαρτ είναι ένα από τα φαβορί για τον τίτλο. Οταν ο διεθνής μέσος εγκατέλειψε το Αμβούργο για τη Μαδρίτη, οι Γερμανοί τα… έβαψαν μαύρα γιατί θα έχαναν την εκλεκτή καλεσμένη των talk shows της χώρας τους.

▪ Αλέσια Βεντούρα: Μεσογειακή ομορφιά από την Ιταλίδα σύντροφο του Φιλίπο Ιντζάγκι. Στα 24 της, είναι μία από τις πιο αγαπημένες παρουσιάστριες της τηλεόρασης στη γειτονική μας χώρα. Στο παρελθόν ήταν μαζί και με τον Τζιανλούκα Βιάλι.

▪ Τζέσικα Τσίριο (photo) : Ισως τα ωραιότερα πράσινα μάτια της Αργεντινής. Η φίλη του Λαβέτσι της Νάπολι είναι μόλις 23 ετών. Παρουσιάζει ένα talk show στη χώρα της, ενώ στο παρελθόν είχε πάρει μέρος σε ριάλιτι για χορευτές.

▪ Λούσι Πίντερ: Γεννημένη στις 20 Δεκεμβρίου του 1983, είναι μοντέλο που συνεργάζεται με την αγγλική εφημερίδα «Daily Star». Από τις πιο γνώριμες φιγούρες των βρετανικών γηπέδων.

e-tipos

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP