Εγκαίνια για το t3mag.gr

>> 9/11/08

Η επίσημη ιστοσελίδα του περιοδικού Τ3 άνοιξε τις πύλες της και υποδέχεται τους επισκέπτες της σε ένα χώρο γεμάτο gadgets και τεχνολογία. Η ιστοσελίδα φιλοξενεί τις κυριότερες ειδήσεις από την παγκόσμια αγορά και ανανεώνεται καθημερινά, προκειμένου να κρατά ενήμερους τους αναγνώστες της.

Αν και δεν απαιτείται εγγραφή για την πρόσβαση στο site, οι εγγεγραμμένοι χρήστες αποκτούν επιπλέον προνόμια, όπως τη δυνατότητα σχολιασμού των ειδήσεων και την έναρξη προσωπικού ιστολογίου [blog].

Η ιστοσελίδα βρίσκεται προς το παρόν σε φάση ανοικτής beta και αναβαθμίζεται διαρκώς, με την προσθήκη νέων λειτουργιών και προνομίων για τους εγγεγραμμένους χρήστες. Στο πλαίσιο αυτό, οι παρατηρήσεις και τα σχόλια των χρηστών θα συμβάλουν τα μέγιστα στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Το περιοδικό T3 εκδίδεται από τον όμιλο των Αττικών Εκδόσεων και εστιάζει σε θέματα τεχνολογίας, με έμφαση στα gadgets όλων των ειδών. Στις σελίδες του μπορεί να βρει κανείς παρουσιάσεις νέων προϊόντων, συγκριτικά tests, καθώς και αφιερώματα ποικίλης ύλης.

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP