Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ανόρθωσης !

>> 29/11/08

Σοκ έχει προκαλέσει στους φίλους της "Κυρίας" το μέγεθος του οικονομικού σκανδάλου στην ομαδα. Τα μεσάνυχτα της Παρασκευής, συνελήφθη ο Ανδρέας Παντελή.

Συνελήφθη από την αστυνομία, αργά το βράδυ της Παρασκευής, ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, Ανδρέας Παντελή, για την "διευκόλυνση των ανακρίσεων" όπως υπογράμμισε η κυπριακή αστυνομία. Ο πρόεδρος της ομάδας-θαύμα φέτος στην Ευρώπη, κατηγορείται από επτά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου για υπεξαίρεση χρημάτων, έπειτα από τη συμμετοχή της ομάδας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Την καταγγελία έκαναν ο εκτελεστικός διευθυντής της Ανόρθωσης Ντίνος Τουμαζής και τα μέλη του Συμβουλίου Αντώνης Δημητρίου, Πανίκος Παναγιώτου, Σάββας Κάκος, Ευγένιος Χαμπουλλάς, Ξενής Τουμάζου και Χρήστος Γεράνης.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για ατασθαλίες ύψους μισού εκατομμυρίου και απόπειρα κλοπής πεντακοσίων χιλιάδων Ευρώ. Ακόμα δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο, το ενδεχόμενο να ζητηθούν διατάγματα ανοίγματος τραπεζικών λογαριασμών για διευκόλυνση των ερευνών.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ανόρθωσης, η οποία την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, αρνείται κατηγορηματικά όλα όσα ακούγονται για εκείνον.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ύστερα από την σύσκεψη των 7 που προχώρησαν σε καταγγελίες, ο Αντώνης Δημητρίου δήλωσε: "Υπήρχαν κάποια χρήματα για τα οποία δεν υπήρχαν σαφείς ενδείξεις που διατέθηκαν. Ζητήσαμε, από τον πρόεδρο του σωματείου διευκρινίσεις, οι οποίες, ωστόσο, δεν μας ικανοποίησαν, κι έτσι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στις καταγγελίες".

Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο αρχηγός της κυπριακής αστυνομίας, Ιάκωβος Παπακώστας, ο οποίος τόνισε: "Στόχος δεν είναι η θυματοποίηση κανενός, αλλά ούτε και η συγκάλυψη οποιουδήποτε. H υπόθεση θα εξιχνιασθεί πλήρως, αφού, οι άνδρες του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αρχηγείου Αστυνομίας διαθέτουν τεράστια εμπειρία στη διερεύνηση υποθέσεων οικονομικού εγκλήματος".

sport24

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP