Γυμνή η σύντροφος του Λούκα Τόνι (photo)!

>> 23/11/08

O Λούκα Τόνι και η Μάρτα Τσεκέτο αποτελούν ένα από τα πιο "δεμένα" ζευγάρια καθώς διατηρούν δεσμό εδώ και περίπου δέκα χρόνια, ωστόσο κατάφεραν να τραβήξουν και πάλι πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, όχι μέσω των εμφανίσεων του φορ της Μπάγερν αλλά των... εξωγηπεδικών τους "κατορθωμάτων".

Και αν ο Λούκα Τόνι πέρασε σχεδόν απαρατήρητος παίρνοντας μέρος σε διαφημιστικό σποτ για προώθηση μάρκας ζυμαρικών, δεν ισχύει το ίδιο και για την σέξι Ιταλίδα σύντροφό του, η οποία φρόντισε να ανάψει... φωτιές στον ανδρικό πληθυσμό κατά τη διάρκεια γυρίσματος τους δικού της διαφημιστικού.

Η Τσεκέτο ήταν η βασική πρωταγωνίστρια σε σποτ που διαφημίζει τις παραλίες της Λιβόρνο, όμως κατά τη διάρκεια του γυρίσματος έπεσε "θύμα" ενός ασυνήθιστου γεγονότος: αυτό ήταν να πέσει αρκετά προς τα κάτω το γαλάζιο της φόρεμα, με αποτέλεσμα να "αποκαλύψει" άθελά της μπροστά στην κάμερα το στήθος της.

Το ακόμα πιο εντυπωσιακό στην όλη ιστορία; Μα φυσικά, το ότι η σύντροφος του Λούκα Τόνι αντιμετώπισε απόλυτα ψύχραιμα και με υποδειγματικό επαγγελματισμό το συγκεκριμένο γεγονός, και παρότι βρέθηκε σε άβολη θέση ολοκλήρωσε το γύρισμα, έστω και πιο αισθησιακές πόζες...

sport24

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP