Νέες "hot" πόζες για την πρώην του Κριστιάνο Ρονάλντο

>> 11/11/08

Δυναμική επανεμφάνιση στα αγγλικά ταμπλόιντ έκανε η Νερέιδα Γκαγιάρδο. Η Ισπανίδα πρώην σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο παραχώρησε συνέντευξη στην αγγλική εβδομαδιαία εφημερίδα "News of the world", όπου φρόντισε να βγάλει στη... φόρα αρκετά από τα "άπλυτα" του άλλοτε αγαπημένου της.

Η "εκρηκτική" Ισπανίδα, η οποία διατηρούσε δεσμό με τον Πορτογάλο άσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για περίπου έξι μήνες, τον χαρακτήρισε για μία ακόμα φορά "δειλό" εξαιτίας του τρόπου που επέλεξε να της ανακοινώσει τον χωρισμό τους, "νάρκισο" λόγω των αμέτρητων... καθρεφτών που υπάρχουν στο σπίτι του, αλλά και... "μαμάκια", για την στενή σχέση που έχει με την μητέρα του.

"Θέλει το δέρμα του να είναι απαλό παντού και για το λόγο αυτό χρησιμοποιεί ακόμα και κρέμα για μαλλιά. Επίσης κάνει δύο φορές μπάνιο την ημέρα. Ο Κριστιάνο αγαπάει μόνο τον εαυτό του", τόνισε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της η Νερέιδα Γκαγιάρδο, και συνέχισε:

"Το σπίτι του είναι γεμάτο καθρέφτες και συνεχώς τριγυρίζει μέσα σε αυτό για να παρατηρεί τον εαυτό του και να παίζει με τα μαλλιά του".

Όσο για τον τρόπο με τον οποίο δόθηκε οριστικό τέλος στην (ομολογουμένως έντονη) σχέση τους, η πρώην σύντροφος του σταρ των "κόκκινων διαβόλων" ήταν πολύ αυστηρή στην τελική κρίση της:

"Είναι ένας δειλός που δεν μπορούσε να μου το πει πρόσωπο με πρόσωπο. Είναι μαμάκιας, δεν θα μου έκανε την παραμικρή έκπληξη αν επιλέξει αυτή τη νέα σύντροφο για το γιο της".

Να σημειωθεί ότι μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε, η Γκαγιάρδο προχώρησε σε μία άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση για λογαριασμό της εφημερίδας, όπου μπορεί κάλλιστα να διαπιστώσει κανείς πως είναι κατά μερικά κιλά... πλουσιότερη σε σύγκριση με την εποχή που ήταν ζευγάρι με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

sport24

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP