Aμεσα διαθέσιμο το ανανεωμένο Honda Civic Hybrid

>> 10/11/08

Μετά από ενάμιση χρόνο στην ελληνική αγορά και πωλήσεις που στο τέλος του 2008 αναμένεται να ξεπεράσουν τις 1.000 μονάδες, η υβριδική εκδοχή του Honda Civic ανανεώνεται.

Το δημοφιλές sedan της ιαπωνικής φίρμας έχει να παρουσιάσει μια σειρά από τροποποιήσεις που αναβαθμίζουν το δυναμικό του προφίλ, χωρίς να αλλοιώνουν τη μέχρι σήμερα γνωστή εικόνα του.

Ανασχεδιασμένος, λοιπόν, είναι ο μπροστινός προφυλακτήρες, τα φωτιστικά σώματα η κεντρικά τοποθετημένη μάσκα και η ζάντες αλουμινίου, ενώ στον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου έχουν προστεθεί οι προβολείς ομίχλης και οι αισθητήρες στάθμευσης.

Αντίστοιχης έκτασης είναι και οι επεμβάσεις που έχει δεχτεί το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου. Αν και τα φωτιστικά σώματα στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουν ανασχεδιαστεί, ο νέος χρωματισμός τους τα διαφοροποιεί από το παρελθόν.

Στο εσωτερικό τμήμα του αυτοκινήτου, τέλος, ξεχωρίζουν οι νέες επενδύσεις των καθισμάτων και τα χειριστήρια των δεικτών κατεύθυνσης, τα οποία διαθέτουν πλέον λειτουργία αφής.

Σε αντίθεση με το παρουσιαστικό του ιαπωνικού sedan, τα μηχανικά μέρη του αυτοκινήτου δεν έχουν διαφοροποιηθεί από το πρόσφατο παρελθόν.

Το βραβευμένο υβριδικό σύστημα παραγωγής ισχύος "ΙMA" έχει διατηρήσει τα επιμέρους χαρακτηριστικά του, αποτελούμενο από έναν μοτέρ βενζίνης 1.339 κ.εκ. με απόδοση 95 ίππων και έναν ηλεκτροκινητήρα 20 ίππων.

Στον βασικό εξοπλισμό του υβριδικού Honda παρέμεινε και το αυτόματο κιβώτιο συνεχώς μεταβαλλόμενων σχέσεων CVT.

Το ανανεωμένο Civic Hybrid θα διατεθεί στην ελληνική αγορά μέσα στις επόμενες ημέρες, με τιμή εκκίνησης τα 23.390 ευρώ.

auto in.gr

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP