Sex and the City Νο 2

>> 11/11/08

Η Κιμ Κατράλ, η γνωστή σε όλους «Σαμάνθα» του «Sex and the City», δήλωσε ότι υπάρχουν σχέδια για την κινηματογραφική συνέχεια της επιτυχημένης σειράς που παρακολουθεί την ζωή της παρέας των τεσσάρων γυναικών στο Μανχάταν.

Η τηλεοπτική Σαμάνθα εμφανίστηκε στην εκπομπή The Paul O'Grady Show και δήλωσε ότι το επόμενο καλοκαίρι θα γυριστεί η συνέχεια. Ωστόσο, η 52χρονη ηθοποιός πρόσθεσε ότι είναι «δύσκολο να βρεθούν όλοι οι συντελεστές, οι οποίοι είναι εξαιρετικά πολυάσχολοι, και να μπορέσουν όλοι την ίδια εποχή».

Πρόσφατα μάλιστα είχαν κυκλοφορήσει φήμες ότι η Κατράλ δεν είχε καλές σχέσεις με τις συμπρωταγωνίστριές της στη σειρά, φήμη την οποία η τηλεοπτική Κάρι Μπράντσο, κατά κόσμον Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, διέψευσε μιλώντας στον Τζόναθαν Ρος του BBC, στον οποίο είπε ότι «αγαπώ αυτές τις γυναίκες».

Τον Σεπτέμβριο πάντως, η ταινία κέρδισε την πρώτη θέση στον κατάλογο με τα DVD που πουλήθηκαν γρηγορότερα μέσα στο 2008 στη Βρετανία, καθώς μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας της πουλήθηκαν πάνω από 920.000 κόπιες.

e-tipos

  © Blogger template Joy by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP